Skip to main content

Solceller

Solcellsinstallationer är vår expertis och det vi gör bäst! Vi är det bollplank du behöver och skräddarsyr alltid vår lösning efter ditt behov och dina önskemål.

Skrolla

Intresserad av solceller för din villa eller ditt fritidshus? Läs mer här.

Behöver din bostadsrättsförening information om solcellsinvesteringar? Läs mer här.

Kommersiell fastighetsägare? Vill du effektivisera energianvändningen och sänka kostnaderna? Läs mer här.

Äger du en jordbruksfastighet? Läs mer om solceller här.
Exempel för inspiration

Varför ska du välja Solaritet som din solcellsleverantör?

På Solaritet är vi här för att göra solceller tillgängligt och bekymmersfritt för dig. Vi ser fram emot att vara din partner på din resa mot renare och mer hållbar energi.

  • Lokal expertis: Hos Solaritet är vi stolta över att vara din lokala solcellsleverantör. Detta betyder att vi finns nära till hands för att kunna erbjuda den bästa möjliga servicen före, under och efter din solcellsinstallation. Vi tror på att skapa starka relationer med våra kunder och vara tillgängliga när du behöver oss.
  • Erfarenhet och kunskap: Vår erfarenhet och kompetens inom solcellsenergi gör oss till en pålitlig partner. Vi har den expertis som krävs för att säkerställa en trygg och smidig resa från den allra första kontakten till den dag din solcellsanläggning är fullt operativ.
  • Brett utbud av produkter: På Solaritet erbjuder vi ett omfattande utbud av produkter och lösningar från marknadsledande leverantörer. Oavsett om du är intresserad av solceller eller batterilagring så hittar du rätt hos oss. Vi hjälper dig att välja de bästa produkterna som passar dina behov och värderingar.
  • Kundnöjdhet: Kundnöjdhet är vårt mantra och vår främsta målsättning. Vi strävar efter att överträffa dina förväntningar och se till att du är helt nöjd med din solcells- eller batteriinstallation. Din tillfredsställelse är vårt största erkännande och vår drivkraft.

Recensioner av våra kunder

fem

Jag är väldigt nöjd med Solaritet för installationen av min solcellsanläggning. Från första kontakt, genom projektering, installation och sluttest, fungerade allt mycket bra. Alltid trevligt bemötande och snabb och tydlig kommunikation. Systemet driftsattes helt enligt offert och snabbare än initial tidsplan. Jag kan varmt rekommendera Solaritet!

Petter

fem

Solaritet har genomfört arbetet med vår installation väldigt proffsigt, allt från förfrågan och offert till slutinstallation. Deras engagemang genom hela processen gjorde oss trygga och säkra. Hela arbetet gick fort och vi bra information under hela vägen. Alla på Solaritet var dessutom otroligt trevliga och lätt att ha göra med. Kan varmt rekommendera detta företag och deras kunnande! Supporten efter installation håller även den hög klass!

John

fem

Seriöst företag med trevligt folk! Gjorde ett gediget jobb redan vid offerten och tog fram den bästa lösningen för just våra tak, rak och tydlig kommunikation, tillgängliga, snabb och smidig installation och uppföljning av denna efteråt, samt prisvärt jämfört med andra företag. Rekommenderas!

Carina

fem

Jag ville utöka mitt solcellstak i Uppsalatrakten och kollade leverantörer. Jag fick offert från några bl.a. Solaritet. Två av offertgivarna var helt överlägsna i proffsigt uppträdande. Men Solaritet var klart billigast av dessa två. De hade dessutom en kort leveranstid. OK.
Den utlovade tiden hölls och prylarna är nu på plats, till det överenskomna priset. Som en extra bonus är de trevliga.

Lasse

Solceller Uppsala

Vill du sänka elräkningarna?

Kontakta oss idag så berättar vi mer.