Skip to main content

Jobb solcellsmontör

Ledig tjänst

Solcellsmontör

Om tjänsten
Som solcellsmontör ingår du i ett team som installerar solcellsanläggningar hos privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag. Arbetet utförs främst i Uppland, men arbete på annan ort kan förekomma. I det dagliga arbetet ingår bland annat:

• Montage och rivning av byggnadsställning
• Mätning och installation av infästningssystem
• Montering och inkoppling av solpaneler
• Kabelförläggning
• Tät kontakt med projektledare

Som montör hos oss får du tidigt jobba under eget ansvar och det finns goda möjligheter till att utvecklas inom företaget.

Vem är du?
Vi söker dig med tidigare erfarenhet från hantverksyrke. Det är meriterande med erfarenhet från solcellsmontage. Att arbeta som solcellsmontör innebär ett fysiskt krävande arbete som i största utsträckning innebär att du arbetar utomhus, därför ser vi det som en förutsättning att du är i god fysiskt form och har en positiv inställning till att arbeta med kroppen. Du kommer jobba i mindre arbetslag om 2-3 personer, samt ha mycket kontakt med våra kunder, varför det är viktigt att du gillar att jobba med andra och är serviceinriktad.
Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Vad erbjuder vi?
Vi erbjuder en konkurrenskraft timlön eller fast lön plus ackord. Som medarbetare hos oss kommer du löpande genomgå externa och interna utbildningar för att kontinuerligt utvecklas. På sikt erbjuder vi möjligheten att certifiera dig som solcellsmontör samt att växa inom företaget.
Tjänsten avser en heltidstjänst med utgångspunkt i Uppsala.

Skicka in din ansökan

Bifoga CV och personligt brev *
Obligatoriskt

Solceller Uppsala

Vill du sänka elräkningarna?

Kontakta oss idag så berättar vi mer.